Anasayfa
Kurumsal
BİRLİĞİMİZ
YÖNETİM KURULU
DENETİM KURULU
PERSONEL
BİRLİK KURMAK
ÜYELİK ŞARTLARI
MERKEZ BİRLİĞİ
KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİKLERİ LİSTESİ
Mevzuat
Bilgiler
KIRMIZI ET ÜRETİMİ
KIRMIZI ETİN FAYDALARI
Destekler
Galeri
HBS
E-Bülten
2019 E-Bülten
Ocak 2019
Şubat 2019
Mart 2019
Nisan 2019
Mayıs 2019
Haziran 2019
Temmuz 2019
Ağustos 2019
Eylül 2019
Ekim 2019
Kasım 2019
Aralık 2019
2020 E-Bülten
Ocak 2020
Şubat 2020
Mart 2020
Nisan 2020
Mayıs 2020
Haziran 2020
Temmuz 2020
Ağustos 2020
Eylül 2020
Ekim 2020
Kasım 2020
Aralık 2020
2021 E-Bülten
Ocak 2021
Şubat 2021
Mart 2021
Nisan 2021
Mayıs 2021
Haziran 2021
Temmuz 2021
Ağustos 2021
Eylül 2021
Ekim 2021
Kasım 2021
Aralık 2021
2022 E-Bülten
Ocak 2022
Şubat 2022
Mart 2022
Nisan 2022
Mayıs 2022
Haziran 2022
Temmuz 2022
Ağustos 2022
Eylül 2022
Ekim 2022
Kasım 2022
Aralık 2022
2023 E-Bülten
Ocak 2023
Şubat 2023
Mart 2023
Nisan 2023
Mayıs 2023
Haziran 2023
Temmuz 2023
Ağustos 2023
Eylül 2023
Ekim 2023
Kasım 2023
Aralık 2023
2024 E-Bülten
Ocak 2024
Şubat 2024
İLETİŞİM
KANUNLAR
4721 SAYILI TÜRK MEDENÎ KANUNU
5200 SAYILI TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİ KANUNU
5253 SAYILI DERNEKLER KANUNU
5996 SAYILI VETERİNER HİZMETLERİ, BİTKİ SAĞLIĞI, GIDA VE YEM KANUNU
TÜZÜKLER
KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ MERKEZ BİRLİĞİ TÜZÜĞÜ
ÜRETİCİ BİRLİKLERİ TÜZÜĞÜ
YÖNETMELİKLER
TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİ İLE TARIMSAL ÜRETİCİ MERKEZ BİRLİKLERİNİN DENETLENMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK
GIDA VE YEMİN RESMİ KONTROLLERİNE DAİR YÖNETMELİK
TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİNİN KURULUŞ, USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK